Vaisių ir daržovių bei pieno produktų vartojimo programos

?Vaisių ir daržovių bei pieno ir pieno produktų vartojimo skatinimo vaikų ugdymo įstaigose programa yra įgyvendinama ir mūsų darželyje, siekiant paskatinti vaikus vertinti vaisių ir daržovių naudą, padidinti suvartojamų pieno ir pieno produktų dalį vaikų mityboje bei įdiegti vaikams supratimą apie jų teigiamą poveikį sveikatai.

??Tyrimai rodo, kad sveikatai palankios mitybos įpročiai susiformuoja jau vaikystėje, todėl būtent ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikams nemokamai dalijami pieno gaminiai (geriamasis pienas, geriamasis jogurtas, švieži ir brandinti sūriai) bei daržovės ir vaisiai (obuoliai, morkos, obuolių sultys).

???Tris iš keturių mėnesio savaičių vaikai ne mažiau trijų dienų nemokamai gauna pieno ir vaisių produktų. Džiaugiamės tokiai iniciatyvai ir ES paramai mūsų vaikams. Rūpinkimės jais kartu!

MES MYLIM LIETUVĄ

Daug svarbių datų turi mūsų valstybė. Viena iš jų Kovo 11- oji – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena.Renginys šiai datai paminėti mūsų darželyje vyko kovo 12

Plačiau »

SU GIMIMO DIENA, DARŽELI!

Kūrybingai, linksmai ir smagiai mūsų lopšelis – darželis atšventė savo 38-ąjį gimtadienį! Mūsų vaikai – tikri talentai! Jie savo mylimą darželį pasveikino dainomis, šokiais ir

Plačiau »